Team 2018-05-11T13:36:07+00:00

Onze logopedisten

Dit zijn de gezichten achter inAlmere Logopedie. Zonder onze medewerkers kunnen wij niet de service en kwaliteit bieden die u van ons gewend bent.

Lisette van der Velpen
Lisette van der VelpenAlmere-Haven en Danswijk
Lisette is gecertificeerd Hanen therapeut en behandelt daarom veel jonge kinderen met spraak-taalproblemen (waaronder TOS). Ook is zij gespecialiseerd in het behandelen van stotteren, zowel bij jonge kinderen als bij volwassenen.

Meer informatie
Debby Bakker
Debby BakkerAudioweg en Almere-Haven
Debby behandelt voornamelijk hele jonge kinderen met spraak- en taalproblemen. Zij is gespecialiseerd in eet- en drinkstoornissen vooral bij baby’s en peuters.

Meer informatie
Rianne van Esveld
Rianne van EsveldDanswijk en Reedewaard
Rianne behandelt, naast kinderen, ook volwassenen o.a. met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Daarnaast geeft zij stemtherapie en larynxmanipulatie.

Meer informatie
Lisette van Essen
Lisette van EssenDanswijk en Almere-Haven
Lisette is all-round logopedist en behandelt alle problemen, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Zij behandelt veel afwijkende mondgewoonten.

Meer informatie
Linda Herni
Linda HerniDanswijk en Almere buiten
Linda behandelt voornamelijk kinderen met spraak- en taalstoornissen (TOS). Daarnaast is zij orthopedagoog en gespecialiseerd in lees- en spellingproblemen/dyslexie.

Meer informatie
Els Laumans
Els Laumans voor alle locaties
Els verzorgt de facturering en onderhoudt de contacten met de zorgverzekeraars voor ons. Zij beantwoordt vragen over nota’s.

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze hieronder. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.