Gezocht in Almere (vlak bij Amsterdam)

Een logopedist die graag met jonge kinderen werkt en een leuke werkplek zoekt.

Heb jij een passie voor en sterke affiniteit met (jonge) kinderen? Ben jij creatief en gaat schakelen jou makkelijk af? Wij zijn op zoek naar een logopedist die zich wil blijven ontwikkelen, die gaat voor kwaliteit en het leuk vindt om ook onderwijsondersteunend bezig te zijn.
Wij behandelen veel jonge kinderen vanaf 2,5 jaar en vinden ouderparticipatie onontbeerlijk bij de behandeling.
Daarnaast zetten we de verschillende ondersteunende communicatiemiddelen en spel nadrukkelijk in bij de therapie.
Alle logopedisten werken vanuit eigen expertise en interesse en als praktijk bestrijken we zo vrijwel het hele vakgebied.
Tevens worden we steeds meer gevraagd door de scholen om te ondersteunen bij meertaligheid of bij een TOS arrangement.
Ik bied dus een uitdagende functie met veel ontwikkelmogelijkheden, goed geoutilleerde praktijkruimtes, veel materialen en testen en een gezellig team. Met ruimte voor ontwikkeling, scholing  en eigen inbreng.
Ook bied ik coaching bij je werkzaamheden, een goed salaris ( afhankelijk van leeftijd en ervaring: € 2.719 tot € 3.835 per maand ex. vakantietoeslag bij fulltime dienstverband) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen en reiskostenvergoeding.
In eerste instantie zal de taakomvang maximaal 2 dagen per week zijn, maar op hele korte termijn komen daar meer dagen bij.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je nieuwsgierig geworden? Dan hoor ik graag van je. Natuurlijk ben ik bereikbaar voor meer informatie of vragen.
stuur een mail naar: lisette @ inalmerelogopedie.nl (spaties verwijderen) of bel met een van onderstaande telefoonnummers:
036 5318081
0641427176