inAlmere Logopedie wenst u allen om te beginnen een goed en gezond 2021. Hopelijk kunnen we snel weer terug naar de normale omgang met elkaar.

Helaas moeten we nog steeds voorzichtig zijn, dus hebben we een streng protocol. We vragen u zich hier aan te houden, in het belang van de gezondheid van onze logopedisten, onze cliënten en vooral van alle mensen in Nederland.

Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen behandelen we online, tenzij het niet anders kan. U dient zich dan wel te houden aan het coronaprotocol, zoals bekend. Bij verkoudheden of twijfel kunt u de nieuwe beslisboom 12+ hieronder raadplegen.

Kinderen jonger dan 12 jaar behandelen we online voor zover het mogelijk is. Uw behandelend logopedist neemt die beslissing. Als online niet mogelijk is, mag alleen uw kind binnenkomen in de praktijk. De behandeling duurt korter dan normaal ( 20-25 minuten), zodat er daarna nog tijd is om per mail een verslagje aan u te sturen over de behandeling als dat nodig is. Het is dus belangrijk dat u uw kind op tijd ophaalt. Hij/zij kan immers niet alleen in de wachtruimte blijven.

Voor hele jonge kinderen of kinderen waarbij het niet anders kan, maken we uitzonderingen wat betreft de ouderaanwezigheid. Dit wordt van tevoren aangegeven door uw behandelend logopedist. Die kan een inschatting maken wat nodig is.

Als uw kind verkouden is of als u twijfelt: raadpleeg dan de beslisboom 0-groep 8 op hieronder.

Voor vragen kunt u bellen of mailen: 036-5318081 of info @ inalmerelogopedie.nl (zonder spaties).

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Lisette van der Velpen
inAlmere Logopedie

Beslisboom kind 0 jaar t_m groep 8 december 2020. pdf
Beslisboom-12-jaar-plus RIVM_041220